free web design templates

HISTORIEK

2014                           

Private Consulting Vennootschap

'The Connection' werd in 2014 opgericht door David Bamps als een private consulting vennootschap. Bij aanvang van de start-up was het een 'expert service centrum' met als doel zeer gespecialiseerde O&I + ICT ondersteuning te leveren bij grote onderzoeksprojecten nationaal en internationaal. De bedoeling was om in onderaanneming van grote spelers strategisch mee te bouwen aan knowhow, onderzoek en innovatie. The Connection werd leverancier van de KU Leuven voor webdesign-support bij Europese Onderzoeksprojecten:
www.transmango.eu
www.sufisa.eu

2015

Proeftuin Bouw (6 miljoen euro voor Limburg)

'The Connection' werkte in onderaanneming van het Innovatie Centrum Limburg en schreef mee aan de dossiers voor proeftuin bouw. Het resultaat was 6 Miljoen euro voor drie grote consortia: ECOREN, Mutatie + en Werfgoed en de persoonlijke felicitaties van de Vlaamse minister van innovatie: Ingrid Lieten. 

Ook de websites van Ecoren en Mutatie+ werden door The Connection ontworpen:
www.mutatieplus.eu 
www.ecoren.be 

2016

Oxford Policy Management (OPM)

Contract met Oxford Policy Management (OPM), UK,
ADE (Aide à la Décision Economique) and Economic Development & Institutions (EDI), 2015
Persoonlijke recommandatie

2017

Partnerschap met de grootste piano winkel van Europa: BOL PIANO's

Bol is exclusief vertegenwoordiger van topfabricaten als C. Bechstein, Bösendorfer, Steingraeber & Söhne, W. Hoffmann, Perzina, G. Steinberg en Estonia.

Met 'The Connection' kochten we een prachtige en exclusieve Blüthner concertvleugel en stellen deze ter beschikking van getalenteerde pianisten bij private huisconcerten. We kregen van de heer Bol ook een zeer mooie Perzina in bruikleen voor de studie van jonge leerlingen. Een tak van deze school werd ondergebracht in de vzw Olorin.
https://www.bolpianos.nl 

2018

Call Agent & Business Developer

David Bamps zet een stap opzij, Katrien Peeters wordt de nieuwe zaakvoerder van de vennootschap en richt daarbinnen 'boost your sales op'. Ze neemt de leiding bij het dirigeren van telemarketing, televerkoop, business development, tijdelijk accountmanagement en het genereren van leads voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen - ook internationaal. 
Voor haar persoonlijke pagina, ga naar:
www.the-connection.be/boostyoursales 

2019

Guest House & Conference Room

Business infrastructure aangeboden bij lange termijn projecten, service voor associées of in het kader van masterclass events

© Copyright 2018 The Connection - All Rights Reserved